Blog

Wijnproeverij bij Marquardt Küchen Oisterwijk / zaterdag 6 en zondag 7 april

Wijnproeverij bij Marquardt Küchen in Oisterwijk

Op zaterdag 6 en zondag 7 april zijn we uitgenodigd bij Tom en Patricia Heere van Marquardt küchen om in hun mooie keukenzaak een proeverij van onze wijnen te geven. We laten onze nieuwe jaargangen VANDENBELD Sec en Rosé proeven en natuurlijk ook een aantal andere wijnen. In één van de mooie showroom keukens maken we lekkere hapjes klaar. Kleine versies van de gerechten die we in Frankrijk in onze B&B serveren. Toe aan een nieuwe keuken of misschien heeft uw keuken een opfrisbeurt nodig, kom vooral langs tijdens dit gezellige voorjaarsevent! Tom en Patricia adviseren u bij al uw keukenwensen en samen maken we er een Frans getint feestje van!!

Marquardt Kuchen
Sprendlingenpark 46
5061 JV Oisterwijk